Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.
Cesta: Titulní stránka > Tiskoviny kraje > Brožury
„Pokud chce absolvent České zemědělské akademie v Humpolci soukromě podnikat v oblasti bio produkce, pak by měl mít už ze školy přiměřený základ vědomostí. Měl by se v problematice orientovat a umět si udělat vlastní názor na bio hospodářství,“ uvedla krajská radní pro oblast školství, mládeže a sportu Jana Fialová, která BIO DEN v Humpolci navštívila a ochutnala bio sladké i tradiční pečivo, mléčné domácí výrobky a čerstvé bylinné šťávy a čaje.
RADY, jak dosáhnout chutného bio koláče od Marcely Langhammerové z České zemědělské akademie, Humpolec:
1) Používejte k pečení a přípravě pečiva pouze kvalitní špaldovou mouku, je lépe stravitelná, pečivo je vláčné a neobsahuje lepek
2) Mouku před zapracováním pečlivě prosívejte, provzdušňujte
3) Nebojte se receptů od babiček, jsou osvědčené a prověřené
Česká zemědělská akademie zřizovaná Krajem Vysočina v současné době vzdělává ve více než desítce oborů téměř pět stovek studentů.
Zobrazit vyhledávací formulář »
Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, 2002–2021 webmaster@kr-vysocina.cz
Prohlášení o přístupnosti Přihlásit se