Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.
Cesta: Titulní stránka > Servis pro novináře > Tiskové zprávy > 2013 > Duben
V odborné porotě zasednou uznávaní čeští šéfkuchaři Jan Horký, Ondřej Slanina, Pavel Mareš a Tomáš Popp a známé cukrářky Helena Fléglová a Iva Roháčová. Svoji účast na českém finále v Jihlavě potvrdil i prezident soutěže Trophée Mille, vyhlášený francouzský šéfkuchař a držitel dvou michelinských hvězd Philippe Mille. Vítězný tým bude reprezentovat Českou republiku na mezinárodním finále Trophée Mille International, které by se mělo uskutečnit na jaře příštího roku ve francouzské Remeši.
První ročník soutěže Trophée Mille Česká republika se spolu s doprovodným programem pod názvem Gurmet den s Krajem Vysočina uskutečnil v Jihlavě v roce 2019. Loňský rok bohužel konání kuchařského středoškolského klání neumožnil, ale přípravy dalšího ročníku soutěže běží na plné obrátky.
Přijďte si i Vy užít největší kuchařskou show na Vysočině! V sobotu 6. listopadu v Cityparku Jihlava!
Vylosované pořadí soutěžních týmů v Trophée Mille Česká republika 2021:
1. Integrovaná střední škola Slavkov u Brna, příspěvková organizace
2. Labská střední odborná škola a Střední odborné učiliště Pardubice, s. r. o.
3. Střední škola gastronomická Adolpha Kolpinga, Žďár nad Sázavou
4. Střední odborné učiliště a Střední odborná škola SČMSD, Znojmo, s. r. o
5. Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod
6. Obchodní akademie Dr. Albína Bráfa, Hotelová škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Třebíč
7. Hotelová škola Světlá a Střední odborná škola řemesel Velké Meziříčí
8. OA, VOŠZ a SZŠ, SOŠS Jihlava
Zobrazit vyhledávací formulář »
Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, 2002–2021 webmaster@kr-vysocina.cz
Prohlášení o přístupnosti Přihlásit se