Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.

 

Cesta: Titulní stránka > Kancelář Kraje Vysočina v Bruselu > O Vysočině > Přednosti Kraje Vysočina


 

Čtyři školní jídelny z Vysočiny budou bojovat o titul nejlepšího kuchaře ve společném stravování

Čtyři školní jídelny z Vysočiny budou bojovat o titul nejlepšího kuchaře ve společném stravování
Hned čtyři školní jídelny z Kraje Vysočina se probojovaly do finálového kola soutěže Nejlepší kuchař roku 2019 ve společném stravování, kterou vyhlašuje Asociace kuchařů a cukrářů ČR pro kuchařky a kuchaře z mateřských škol, základních škol, středních škol, nemocnic nebo domovů pro seniorů. V letošním roce probíhá druhý ročník této akce a soutěží se celkem v šesti kategoriích. Finálové kolo se uskuteční v termínu 27.–29. srpna 2019 v MAKRO AKADEMII v Praze.
 

 
 

Mateřská škola Nové Město na Moravě, ulice Drobného, bude bojovat v kategorii Nejchutnější svačinky v mateřských školách. Základní a Mateřská škola z Velkého Beranova se probojovala do finále v kategorii Nejchutnější pokrm v základních školách. Centrální školní jídelna Třebíč, která sídlí na ulici Sirotčí, bude reprezentovat Kraj Vysočina v kategorii Nejatraktivnější pokrm ve středních školách a Základní škola Nové Město na Moravě, ulice Leandra Čecha, bude usilovat o vítězství v kategorii Nejlepší moderní bezmasý pokrm.

 

Všem našim kuchařským kolektivům přejeme ve finále hodně štěstí!



  • Olga Johanidesová, odbor školství, mládeže a sportu
    Krajský úřad Kraje Vysočina
    tisk@kr-vysocina.cz
 
 
Zodpovídá: Ing. Eva Neuwirthová
Vytvořeno / změněno: 4.7.2019 / 4.7.2019

Počet návštěv: 3221
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 
 



Kontaktní informace

 
Kontakt:
Kancelář Kraje Vysočina v Bruselu, 20/22, Rue du Commerce, 1000 Brusel Ixelles, Belgie, e-mail: info@vysocina.eu
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


 

Odběr novinek