Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.

 

Cesta: Titulní stránka > Finance > Finanční zdroje z EU > Program spolupráce INTERREG V-A Rakousko – Česká republika


 

Hlavní nabídka

Přeskočit nabídku
 
 
 

Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod pořádala Den vánoční gastronomie

Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod pořádala Den vánoční gastronomie
Obchodní akademie a Hotelová škola v Havlíčkově Brodě dnes uspořádala pro své studenty, budoucí studenty a jejich rodiče i širokou veřejnost každoroční hojně navštěvovaný Den vánoční gastronomie. Pro návštěvníky byly po celý den připraveny ochutnávky kulinářského umění tamních studentů, kteří ve třídách dokázali vykouzlit staročeský jarmark, francouzskou kavárnu nebo hotelovou restauraci, kde se degustační menu připravovalo přímo před očima hostů. Zájemci o studium si zároveň mohli prohlédnout jednotlivé učebny a dozvědět se více o nabízených oborech ekonomického i gastro zaměření.
 

 
 

Školní chodby obchodní akademie a hotelové školy zaplnily pro tento den ukázky slaných i sladkých pochoutek, vyřezávaného ovoce, vánočního cukroví i slavnostně prostřené štědrovečerní tabule. Malá ochutnávka předvánoční atmosféry v Havlíčkově Brodě je v níže připojené fotogalerii.

 
 
Zodpovídá: Ing. Eva Neuwirthová
Vytvořeno / změněno: 10.12.2014 / 10.12.2014

Počet návštěv: 5764
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 
 



Kontaktní informace

 
Kontakt:
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, IČO: 70890749, posta@kr-vysocina.cz, tel.: 564 602 111, fax: 564 602 420, skype: kruvysocina, ID datové schránky: ksab3eu

Úřední hodiny:
pondělí a středa: 8.00–17.00, úterý, čtvrtek a pátek 8.00–13.00
, Facebook Kraj Vysočina na Facebooku
Pokladna, CzechPOINT:
pondělí a středa: 8.00–12.00, 13.00-17.00.
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


 

Odběr novinek