Vyhledávání
Orientační nabídka
Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.
Cesta: Titulní stránka > Informační technologie > Analýzy a koncepce
Analýzy a koncepce
Vyberte:
Školní stravování
- Prázdninový kurz pro školní jídelny [PDF, 3,6 MB] (21.2.2017)
Obchodní akademie, Střední zdravotnická škola, Střední odborná škola služeb a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava ve spolupráci s oddělením organizace školství Krajského úřadu Kraje Vysočina a firmou AG FOODS uspořádala první únorový prázdninový den vzdělávací kurz pro pracovníky školních jídelen na téma pomazánky a saláty.
- Opatření na podporu zdravého životního stylu ve školách [PDF, 212 kB] (19.1.2017)
- „Soutěž o Nejlepší školní oběd 2017“ [PDF, 47 kB] (17.1.2017)
Pravidla soutěže pro rok 2017.
- Informace k aplikaci „pamlskové“ vyhlášky (13.12.2016)
- Den norské kuchyně ve školních jídelnách [PDF, 205 kB] (12.12.2016)
Workshop pro kuchařské kolektivy
- Zpráva z porad vedoucích zařízení školního stravování - říjen 2016 (21.10.2016)
- „Pamlsková vyhláška“ [PDF, 69 kB] (8.9.2016)
Informace pro školy a školská zařízení k vyhlášce č. 282/2016 Sb.
- „Druhé místo pro Vysočinu“ [PDF, 41 kB] (29.8.2016)
Republikové finále soutěže O nejlepší školní oběd 2016.
- Známe finalisty soutěže o Nejlepší školní oběd 2016 [PDF, 50 kB] (15.7.2016)
- „Vaříme netradičně z tradičních surovin“ (15.7.2016)
- „Víme, co jíme?“ (6.4.2016)
Charakteristika názvů a složení použitých surovin méně známých pokrmů připravovaných nejenom ve školních jídelnách.
- Metodická pomoc k zajištění kvalitního školního stravování [PDF, 2,4 MB] (23.3.2016)
- Stanovisko Ministerstva zdravotnictví ČR ve věci využití vlastních výpěstků ze školních zahrad/pozemků k přípravě pokrmů v provozovnách školního stravování [PDF, 101 kB] (1.3.2016)
- Zpráva z porad vedoucích zařízení školního stravování - únor 2016 [PDF, 702 kB] (1.3.2016)
- Výsledky „Dotačního programu pro nestátní neziskové organizace k podpoře školního stravování žáků základních škol“ pro rok 2016 [PDF, 46 kB] (4.2.2016)
- Rádce školní jídelny, díl 2 (2.2.2016)
- Publikace SZÚ "Snažíme se pomáhat školním jídelnám" (21.10.2015)
Státní zdravotní ústav vydal publikaci s přesným popisem Nutričních doporučení ministerstva zdravotnictví ke spotřebnímu koši.
- Zpráva z porad vedoucích zařízení školního stravování - říjen 2015 (19.10.2015)
- Doporučení pro sestavování jídelních lístků ve školních jídelnách [PDF, 639 kB] (8.9.2015)
- Státní zdravotní ústav zahajuje studii kvality školního stravování [PDF, 63 kB] (8.9.2015)
Zobrazeno je 20 z celkem 185 záznamů na stránce:
Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu
Počet návštěv: 403891
Zobrazit vyhledávací formulář »
- Kontakt:
-
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, IČO: 70890749, posta@kr-vysocina.cz, tel.: 564 602 111, fax: 564 602 420, skype: kruvysocina, ID datové schránky: ksab3eu
- Úřední hodiny:
pondělí a středa: 8.00–17.00, úterý, čtvrtek a pátek 8.00–13.00- , Kraj Vysočina na Facebooku
- Pokladna, CzechPOINT:
- pondělí a středa: 8.00–12.00, 13.00-17.00.
Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.