Vyhledávání
Orientační nabídka
Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.
Cesta: Titulní stránka > Kultura a památky > FM EHP/Norska
Školní stravování
- Italský den kuchyně v českých školních jídelnách [PDF, 585 kB] (26.11.2019)
(Pracovní setkání pracovníků školního stravování v Makroakademii Praha)
- Podpora školního stravování žáků základních škol na rok 2020 (19.11.2019)
(Výzva MŠMT ČR pro nestátní neziskové organizace)
- Vaříte pro děti i seniory? [PDF, 295 kB] (12.11.2019)
Informace o společné výživě dětí a seniorů.
- Zpráva z porady vedoucích zařízení školního stravování - říjen 2019 (21.10.2019)
- Tuky [PDF, 2,1 MB] (12.7.2019)
Publikace platformy pro reformulace potravin.
- Vyvážená strava a zdraví [PDF, 2 MB] (12.7.2019)
Příručka nejen pro školní stravování.
- „ Bezpečnost potravin“ (7. 6. 2019 první Světový den bezpečnosti potravin) [PDF, 363 kB] (12.6.2019)
- Letní teploty a denní režim (obecné informace) (6.6.2019)
- Manuál pro školní jídelny [PDF, 17 MB] (14.5.2019)
Metodická pomůcka pro realizaci projektu „Zdravá školní jídelna“, SZÚ Praha.
- Bramborové pokrmy z Vysočiny pro školní jídelny [XLS, 241 kB] (13.3.2019)
- Zpráva z porad zařízení školního stravování – únor 2019 (4.3.2019)
- II. ročník soutěže „Nejlepší kuchař společného stravování 2019“ [PDF, 232 kB] (4.2.2019)
Kulinářská soutěž pro školní jídelny pořádaná Asociací kuchařů a cukrářů ČR.
- Výživa pro každý den [PDF, 300 kB] (7.12.2018)
Projekty o výživě pro základní školy a školská zařízení.
- Jíme zdravě a s chutí [PDF, 226 kB] (7.12.2018)
- Omezování nadbytečného používání plastů [PDF, 252 kB] (7.12.2018)
Jednorázové nádobí, otázky a odpovědi z praxe.
- Nejlepší kuchař roku 2018 ve společném stravování [PDF, 77 kB] (12.11.2018)
- „100pa výročí republiky ve školních jídelnách na Vysočině“ (29.10.2018)
- Informace pro zařízení školního stravování (říjen 2018) (19.10.2018)
- Školní obědy vyžadují aktualizaci hodnocení i výživových norem [PDF, 150 kB] (3.9.2018)
Aktuální informace SZÚ o studii nutriční úrovně školních obědů.
- Novela vyhlášky o požadavcích na potraviny, pro které je přípustná reklama a které lze nabízet k prodeji a prodávat ve školách a školských zařízení (tzv. Pamlsková vyhláška ) (13.8.2018)
Zobrazeno je 20 z celkem 185 záznamů na stránce:
Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu
Počet návštěv: 401141
Zobrazit vyhledávací formulář »
- Kontakt:
-
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, IČO: 70890749, posta@kr-vysocina.cz, tel.: 564 602 111, fax: 564 602 420, skype: kruvysocina, ID datové schránky: ksab3eu
- Úřední hodiny:
pondělí a středa: 8.00–17.00, úterý, čtvrtek a pátek 8.00–13.00- , Kraj Vysočina na Facebooku
- Pokladna, CzechPOINT:
- pondělí a středa: 8.00–12.00, 13.00-17.00.
Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.