Vyhledávání
Orientační nabídka
Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.
Cesta: Titulní stránka > Informační technologie > Analýzy a koncepce
Analýzy a koncepce
Vyberte:
Školní stravování
- Soutěž o Nejlepší školní oběd 2015 [PDF, 30 kB] (26.8.2015)
Soutěž o Nejlepší školní oběd dopadla pro školní jídelny v Kraji Vysočina velice dobře.
Z 88 týmů z celé republiky postoupilo do finále 10 školních jídelen, z nichž dvě školní
jídelny působí v našem kraji.
- „Receptury pokrmů pro dietní stravování“ (Informace o připravovaných recepturách pokrmů pro školní a dietní školní stravování) [PDF, 66 kB] (24.6.2015)
- „Zdravá školní jídelna“ a „Pohyb a výživa“ (informace o projektech) (24.6.2015)
- Metodické doporučení MŠMT ČR k provádění některých činností souvisejících s realizací dietního stravování v zařízeních školního stravování [PDF, 449 kB] (8.4.2015)
- Světový den zdraví [PDF, 52 kB] (8.4.2015)
7. duben - Světový den zdraví. Státní zdravotní ústav připravil kampaň pro školy věnovanou letošnímu tématu bezpečnosti potravin. Pro žáky bylo vytvořeno krátké instruktážní video a soutěž. Bližší informace naleznete na této adrese: http://www.szu.cz/7-duben-svetovy-den-zdravi.
- Dietní stravování ve školních jídelnách - informace České asociace sester (ČAS) [PDF, 397 kB] (16.3.2015)
- Zpráva z porad vedoucích zařízení školního stravování – únor 2015 (novela vyhlášky o školním stravování, dietní školní stravování, alergeny) (3.3.2015)
- Informace náměstka ministra školství, mládeže a tělovýchovy ke školnímu dietnímu stravování [PDF, 357 kB] (6.2.2015)
- Informace ke školnímu dietnímu stravování - dopis náměstka ústředního školního inspektora ČŠI [PDF, 131 kB] (5.2.2015)
- Základní požadavky na označování balených a nebalených potravin [PDF, 1,1 MB] (27.11.2014)
Informace k novele zákona o potravinách, nařízení o poskytování informací o potravinách spotřebitelům
- Zpráva z porad vedoucích zařízení školního stravování (29.10.2014)
- Doporučení pro sestavování jídelních lístků ve školních jídelnách – materiál Krajské hygienické stanice Jihlava [PDF, 178 kB] (26.9.2014)
- Doporučení Ministerstva zdravotnictví ČR k regulaci nabídky sortimentu potravin v souladu se zásadami zdravé výživy vydaného pro prodej ve školách a školských zařízeních prostřednictvím školních automatů a bufetů [PDF, 614 kB] (26.9.2014)
- Stanovisko MŠMT ČR k aktivitám společnosti Skutečně zdravá škola [PDF, 365 kB] (15.9.2014)
- Ovoce a zelenina do škol ve školním roce 2014/2015 (1.9.2014)
- Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. října 2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům v podmínkách zařízení školního stravování (7.7.2014)
- Školení pro pracovníky zařízení školního stravování [PDF, 323 kB] (16.6.2014)
- Zpráva z porad zařízení školního stravování - březen 2014 (28.3.2014)
- Zápis z porad vedoucích zařízení školního stravování - říjen 2013 (23.10.2013)
- Pitný režim (5.8.2013)
Informace a doporučení týkající se pitného režimu a mimořádných klimatických podmínek. Pracovní pomůcka pro školní jídelny v Kraji Vysočina
Zobrazeno je 20 z celkem 185 záznamů na stránce:
Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu
Počet návštěv: 403125
Zobrazit vyhledávací formulář »
- Kontakt:
-
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, IČO: 70890749, posta@kr-vysocina.cz, tel.: 564 602 111, fax: 564 602 420, skype: kruvysocina, ID datové schránky: ksab3eu
- Úřední hodiny:
pondělí a středa: 8.00–17.00, úterý, čtvrtek a pátek 8.00–13.00- , Kraj Vysočina na Facebooku
- Pokladna, CzechPOINT:
- pondělí a středa: 8.00–12.00, 13.00-17.00.
Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.