Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.
Cesta: Titulní stránka > Servis pro novináře > Tiskové zprávy > 2013
(Kampylobakteriózy - rizika ve stravovacích službách)
Slouží pro potřebu zařízení školního stravování v Kraji Vysočina
(na vědomí zařízením školního stravování)
(informace pro školy zapojené do projektu)
(pro potřeby zařízení školního stravování)
(pro potřeby zařízení školního stravování)
(zařízením školního stravování na vědomí)
přílohy: Strategie, Akční plán
Podklady pro materiál čerpány z Informačního portálu hromadného stravování.
Informační text a brožura pro potřeby školního stravování.
Informace k projektu najdete na:
https://eagri.cz/public/web/mze/zemedelstvi/rostlinna-vyroba/ovoce-do-skol-1/nove-logo-skolniho-projektu.html
Podmínky poskytování, rozsah služeb atp. pro školní rok 2022/2023 upravuje nařízení vlády č. 210/2022 Sb.
Doplňující informace ke zveřejněnému materiálu "Školní obědy se dají zdravotně obohatit omega-3 mastnými kyselinami a vitamíny A, D, E" ze dne 13.6.2022
(informace a doporučení Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ)
K tomuto materiálu bude později zveřejněna ještě kuchařka s fortifikovanými recepty pokrmů.
Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu
Zobrazit vyhledávací formulář »
Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, 2002–2021 webmaster@kr-vysocina.cz
Prohlášení o přístupnosti Zpět do intranetu, Přihlásit se