Vyhledávání
	  		                                   
            
    		 
             Orientační nabídka
             
           
       
     
    Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.
    
        
        
           
           Cesta: Titulní stránka > Školský portál > Strategické dokumenty kraje, analýzy
            
    		
           
           
           
           
                
Strategické dokumenty kraje, analýzy
Vyberte:
Školní stravování
 
- Akce společnosti STOB ke Světovému dni obezity [PDF, 431 kB] (21.2.2022)   
- Projekt Smart Food cílí na školy [PDF, 68 kB] (21.2.2022)   
- Systém českých cechovních norem - informace pro školní jídelny [PDF, 353 kB] (17.2.2022)   
- Konzumace pouze tepelně upravených fazolí (20.1.2022)   
- Mléko a mléčné výrobky - rozdíly a souvislosti s výrobky rostlinnýmii [PDF, 492 kB] (7.1.2022)   
- Pomůcka pro školní jídelny - přehled sezónnosti české zeleniny [PDF, 304 kB] (3.1.2022)   
- Kurzy dietního vaření pro školní jídelny od Společnosti pro výživu [PDF, 410 kB] (3.1.2022)   
- Analýza výživových norem v předškolním stravování [PDF, 686 kB] (12.11.2021) Článek publikovaný ve Zpravodaji pro školní a dietní stravování - 5/2021.   
- Informace z e-mailové komunikace s MŠMT ČR ze dne 26. 10. 2021 - povinnost kontrolovat OTN cizích strávníků (27.10.2021)   
- Informace pro zařízení školního stravování č. 4 (8.9.2021) Školní rok 2021/22 - výkaznictví, stravování zaměstnanců.   
- Stravovací režim školáků (1.9.2021) Informace Centra zdraví, výživy a potravin Státního zdravotního ústavu.   
- Zajímavosti o výživě [PDF, 1,1 MB] (5.8.2021) Informace Centra podpory zdraví Státního zdravotního ústavu Praha.   
- Novela vyhlášky o školním stravování [PDF, 311 kB] (5.8.2021)   
- Výsledky výtvarné soutěže „5 klíčů k bezpečnému stravování“ [PDF, 635 kB] (23.6.2021)   
- Program „V rytmu zdraví“ [PDF, 502 kB] (21.6.2021) Internetový vzdělávací kurz Potravinářské komory ČR pro školy a školská zařízení.   
- Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 74/2017 Sb., o stanovení některých podmínek pro poskytování podpory na dodávky ovoce, zeleniny, mléka a výrobků z nich do škol a o změně některých souvisejících nařízení vlády, ve znění pozdějších předpisů [PDF, 501 kB] (14.6.2021)   
- Letní ovoce a zelenina osvěží, nasytí a podpoří zdraví [PDF, 527 kB] (10.6.2021) Informace Centra zdraví, výživy a potravin SZÚ, Prof. J. Ruprich a kol., CZVP SZÚ, 9.6.2021.   
- Informace o dětské léčebné lázeňské výživě [PDF, 2,9 MB] (9.6.2021) Třináct rad ke zdravé výživě dětí.   
- Soutěž Nejlepší kuchařka/kuchař roku 2021 právě startuje [PDF, 611 kB] (7.6.2021) 4 . ročník soutěže pro pracovníky ze společného stravování.   
- Známé i neznámé předpisy nejen pro zařízení školního stravování (27.5.2021) Přehled činnosti dle potravinového práva, informační materiál k alergenům.   
 
Zobrazeno je 20 z celkem 185 záznamů na stránce:  
 
 
Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu
Počet návštěv: 517268
Zobrazit vyhledávací formulář »
 
    	             
    			 
    		
             
    	 
        
 
- Kontakt: 
- 
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, IČO: 70890749, posta@kr-vysocina.cz, tel.: 564 602 111, fax: 564 602 420, skype: kruvysocina, ID datové schránky: ksab3eu
 
- Úřední hodiny: 
pondělí a středa: 8.00–17.00, úterý, čtvrtek a pátek 8.00–13.00
- ,  Kraj Vysočina na Facebooku Kraj Vysočina na Facebooku
 
- Pokladna, CzechPOINT: 
- pondělí a středa: 8.00–12.00, 13.00-17.00.
 
    	
    		Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.