Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.
Cesta: Titulní stránka > Informační technologie > Metodiky
(určeno pro školní jídelny ZŠ a SŠ)
Změny projektu pro střední školy.
Nabídka Asociace kuchařů a cukrářů ČR pro školní stravování.
Doprovodné materiály SZÚ.
Odborný článek pro dietní školní stravování.
Informace MŠMT ČR k příloze vyhlášky č. 107/2005 Sb., o školním stravování, v platném znění.
Nabídka výukových her pro školy.
Informace pro školy a školská zařízení.
Tematická zpráva ČŠI. Závěrečná zpráva SZÚ Studie obsahu nutrientů v pokrmech školního stravování.
(Potravinová pomoc dětem, rezortní výkaznictví, informace z oblasti společného stravování)
Změny podmínek pro poskytování podpory na dodávky ovoce, zeleniny, mléka a výrobků z nich do škol.
Ve Sbírce zákonů vyšla novela vyhlášky o školním stravování č. 210/2017 Sb. Účinnost od 1.9.2017.
Informace MŠMT a stanovisko Ministerstva zdravotnictví ke stravování v lesních mateřských školách.
Informace SZÚ k příjmu tekutin v horkých dnech.
Netradiční užití brambor v kuchyni.
Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu
Zobrazit vyhledávací formulář »
Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, 2002–2021 webmaster@kr-vysocina.cz
Prohlášení o přístupnosti Přihlásit se