Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.
Cesta: Titulní stránka > Kultura a památky > Zlatá jeřabina
Vyberte:
Hodnotitelská komise navrhla udělit značku Regionální potravina Kraje Vysočina pro rok 2022 těmto výrobkům:
| 
   
  | 
  
   Kategorie:  | 
  
   Výrobek a výrobce:  | 
 
| 
   1.  | 
  
   Masné výrobky tepelně opracované  | 
  
   TŘEBÍČSKÁ SLANINA NA JALOVCI TOMÁŠ HAVLÍČEK  | 
 
| 
   2.  | 
  
   Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy  | 
  
   HAVLÍČKOVA VYZRÁLÁ KLOBÁSA TOMÁŠ HAVLÍČEK  | 
 
| 
   3.  | 
  
   Sýry včetně tvarohu  | 
  
   ČERSTVÝ SÝR S MEDVĚDÍM ČESNEKEM DAGMAR ŘEZNÍKOVÁ  | 
 
| 
   4.  | 
  
   Mléčné výrobky ostatní  | 
  
   JOGURTOVÉ KOZÍ MLÉKO VANILKOVÉ BIO BIOFARMA DORA  | 
 
| 
   5.  | 
  
   Pekařské výrobky včetně těstovin  | 
  
   PIKÁRECKÉ PERNÍKOVÉ PRECLÍČKY LUCIE KREJČOVÁ  | 
 
| 
   6.  | 
  
   Cukrářské výrobky včetně cukrovinek  | 
  
   PROSETÍNSKÉ TRUBIČKY RADKA MARŠÁLKOVÁ LONTRASOVÁ  | 
 
| 
   7.  | 
  
   Alkoholické a nealkoholické nápoje  | 
  
   HARRACH – TMAVÝ LEŽÁK HARRACH  | 
 
| 
   8.  | 
  
   Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě  | 
  
   JAHODY Z KOŽICHOVIC FARMA KOŽICHOVICE  | 
 
| 
   9.  | 
  
   Ostatní  | 
  
   MED KVĚTOVÝ PETR ŠPAČEK  | 
 
„Ocenění Regionální potravina nám přineslo nové kontakty, možnosti a prezentaci našich výrobků. Nejsou to však jenom příležitosti, které jsme získali, ale i jakési potvrzení, že jdeme správným směrem a produkujeme kvalitní české výrobky,“ prohlásil Petr Špaček z rodinného včelařství Špaček, který získal ocenění za svůj med již v minulém roce.
Hodnotitelskou komisi tvořili zástupci Ministerstva zemědělství, Státního zemědělského intervenčního fondu, Státní zemědělské a potravinářské inspekce, Státní veterinární správy, Agrární komory, Potravinářské komory a Krajského úřadu. Komisí navržené výrobky získají na základě ocenění potvrzeného ministrem zemědělství Zdeňkem Nekulou označení Regionální potravina.
„Mám upřímnou radost z průběhu 13. ročníku soutěže Regionální potravina. Přihlásilo se 65 výrobků a podařilo se nám vyhlásit všechny kategorie. Těší mě, že o značku opětovně usilují výrobci, kteří byli již oceněni a spatřují tak v označení přínos. Například Prosetínské trubičky obhájily ocenění již po třetí v řadě,“ uvedl krajský koordinátor a ředitel Okresní Agrární komory Třebíč Karel Coufal.
Foto: SZIF
Zobrazit vyhledávací formulář »
Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, 2002–2021 webmaster@kr-vysocina.cz
Prohlášení o přístupnosti Zpět do intranetu, Přihlásit se