Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.

 

Cesta: Titulní stránka > Servis pro novináře > Tiskové zprávy


 

Hlavní nabídka

Přeskočit nabídku
 
 
 

V Havlíčkově Brodě se opět vařily španělské speciality

V Havlíčkově Brodě se opět vařily španělské speciality
Žáci Obchodní akademie a Hotelové školy Havlíčkův Brod si opět po roce vyzkoušeli přípravu španělských pokrmů pod dohledem profesionála, a to v rámci pokračování projektu Kurz španělské gastronomie na českých odborných školách. Šéfkuchař Enrique García Tejada tentokrát sestavil menu skládající se z pečené zeleniny po katalánsku, valencijské paelly a dezertu v podobě pomerančového sorbetu. S přípravou pomáhali i žáci z partnerské školy ve slovenské Nitře, kteří jsou v Havlíčkově Brodě právě na stáži. Připravený oběd poté naservírovali hostům žáci číšnického oboru. Za Kraj Vysočina přijela do Havlíčkova Brodu ochutnat španělské speciality náměstkyně hejtmana Jana Fischerová, pozvání ke stolu přijal také obchodní a ekonomický rada španělského velvyslanectví José Manuel Revuelta Lapique.
 

 
 

Jedinečnou příležitost vařit se zkušeným španělským šéfkuchařem Enriquem Garcíou Tejadou budou mít ještě tento měsíc žáci gastrooborů z Karolíny Světlé v Jihlavě. Tamní výukovou kuchyni zaplní všechny vůně Španělska ve čtvrtek 24. října na Dni španělské kuchyně.


španělsko

španělsko

španělsko

španělsko

španělsko


španělsko

španělsko

 
 
Zodpovídá: Ing. Eva Neuwirthová
Vytvořeno / změněno: 16.10.2019 / 16.10.2019

Počet návštěv: 2597
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 
 



Kontaktní informace

 
Kontakt:
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, IČO: 70890749, posta@kr-vysocina.cz, tel.: 564 602 111, fax: 564 602 420, skype: kruvysocina, ID datové schránky: ksab3eu

Úřední hodiny:
pondělí a středa: 8.00–17.00, úterý, čtvrtek a pátek 8.00–13.00
, Facebook Kraj Vysočina na Facebooku
Pokladna, CzechPOINT:
pondělí a středa: 8.00–12.00, 13.00-17.00.
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


 

Odběr novinek