Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.

 

Cesta: Titulní stránka > Informační technologie > Propagace IT > Tiskové zprávy odboru informatiky > 2009


 

Tiskové zprávy odboru informatiky

Záložky hlavní nabídky

Vyberte:

11. ročník soutěže Zlatý erb 2009 zahájen!

Sdružení Zlatý erb zahájilo dne 7.1.2009 již 11. ročník soutěže o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí České republiky – Zlatý erb 2009. Ve Zlatém erbu soutěží města a obce se svými oficiálními webovými stránkami a elektronickými službami. Budou se vyhlašovat i zvláštní ceny.
 

 
 

Soutěží se ve třech tradičních kategoriích:

a)      nejlepší webové stránky města

b)      nejlepší webové stránky obce

c)      nejlepší elektronická služba

 

Jak se soutěže zúčastnit? Zástupci měst a obcí se mohou do soutěže přihlásit na stránkách Zlatého erbu (http://zlatyerb.obce.cz) do středy 28.1.2009 do 16:00 hodin. Soutěže Zlatý erb se však může zúčastnit i veřejnost - uživatelé městských a obecních stránek. Mohou dát svůj hlas pro cenu veřejnosti např. své obci. Pokyny naleznou na stránkách soutěže. Hlasovat mohou všichni uživatelé internetu, kteří disponují platnou emailovou schránkou, na niž bude poslána ověřovací zpráva. Hlasovat lze pouze pro jedno město nebo jednu obec. Hlasy veřejnosti bude možné posílat až do března 2009.

 

Na Vysočině se již druhým rokem setkáte s následujícími novinkami:

  • souběžně se Zlatým erbem bude  probíhat soutěž Mladý web Vysočiny, což je soutěž o nejlepší webové stránky vytvořené žáky základních a středních škol kraje Vysočina (více informací na adrese www.mlady-web.cz), výsledky obou soutěží budou vyhlášeny na slavnostním ceremoniálu na Krajském úřadě kraje Vysočina v Jihlavě v březnu 2008,
  • absolutní novinkou v loňském roce byla zvláštní kategorie pro zřizované organizace kraje Vysočina, letos bude tato kategorie rozšířena a otevřena nejen pro krajské organizace, ale i pro zřizované organizace všech obcí kraje Vysočina, ty se také budou moci přihlašovat prostřednictvím webového formuláře, pro organizace je však zřízena zvláštní adresa http://zlatyerb.obce.cz/vysocina, hodnoceny budou kriteria jako aktuálnost webu, přehlednost, bezbariérový přístup, propagace zřizovatele či výtvarné zpracování a nejlepší weby budou také odměněny diplomem a věcnou cenou.

 

Uzávěrka přihlášek pro obce a města kraje Vysočina i pro zřizované organizace obcí je stanovena na středu 28. ledna 2009 do 16:00 hod!

 

Pro vítěze všech kategorií budou opět připraveny hodnotné věcné ceny. Celostátní finále soutěže proběhne tradičně na konferenci ISSS (https://www.isss.cz/).

Těšíme se na vaši účast.

 

Mnoho zdaru v soutěži přeje:

-          Petr Pavlinec (předseda poroty krajského kola kraje Vysočina)

-          Jan Savický (Sdružení Zlatý erb)

 

 
 
Zodpovídá: Ing. Eva Neuwirthová
Vytvořeno / změněno: 9.1.2009 / 9.1.2009

Počet návštěv: 13972
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 
 



Kontaktní informace

 
Kontakt:
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, IČO: 70890749, posta@kr-vysocina.cz, tel.: 564 602 111, fax: 564 602 420, skype: kruvysocina, ID datové schránky: ksab3eu

Úřední hodiny:
pondělí a středa: 8.00–17.00, úterý, čtvrtek a pátek 8.00–13.00
, Facebook Kraj Vysočina na Facebooku
Pokladna, CzechPOINT:
pondělí a středa: 8.00–12.00, 13.00-17.00.
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


 

Odběr novinek