Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.

 

Cesta: Titulní stránka > Informační technologie > Propagace IT > Tiskové zprávy odboru informatiky > 2010


 

Tiskové zprávy odboru informatiky

Záložky hlavní nabídky

Vyberte:

Nejlepší webové stránky SDH – změřte svoje síly v celostátní konkurenci!

PC
Sdružení pro obnovu a zachování historických hasičských tradic a Ministerstvo vnitra (odbor tisku a public relations) vyhlásila 3. ročník soutěže O nejlepší internetové stránky sboru dobrovolných hasičů. Cílem soutěže je zlepšení dostupnosti elektronických informací o dobrovolných hasičích, podpora komunikace občanů a dobrovolných hasičů, přiblížení hasičských tradic veřejnosti, výběr nejlepších webů jako příklad ostatním sborům a navázání užšího kontaktu s mladou generací, která s počítači vyrůstá.
 

 
 

Do soutěže se může přihlásit každý sbor dobrovolných hasičů, který má vlastní internetové stránky nebo jsou jeho stránky zařazeny do webových stránek obce či města České republiky. Stránky musí být funkční  - založení stránek musí být datováno nejpozději v lednu 2010. Každý sbor, který se chce přihlásit do soutěže, musí řádně vyplnit přihlášku, kterou je možné stáhnout na www.hasicsketradice.cz v sekci Hasičské slavnosti 2010 – Soutěž. Přihlášku je nutné odeslat nejpozději do 30. dubna 2010 na emailovou adresu b.vrbkova@seznam.cz.

 

Ze stránek přihlášených do soutěže bude vybráno deset do užšího výběru, ohodnotí je porota sestavená z odborníků i laiků. Ceny budou výhercům slavnostně předány 12. června 2010 na hasičských slavnostech v Litoměřicích na výstavišti Zahrada Čech (pavilon A). Ohodnoceno bude prvních pět umístěných webových stránek SDH – hodnotné ceny budou připraveny pro první tři místa. Vítězný sbor převezme cenu z rukou patrona soutěže, ministra vnitra Martina Peciny.

 

Kraj Vysočina v letošním roce nezávisle na této celostátní akci vyhlásil v rámci soutěže Zlatý erb vlastní regionální kolo určené sborům dobrovolných hasičů – odborná porota hodnotila 11 webů, které splnily stanovené podmínky soutěže. Vítězné weby překvapily svou kvalitou a zpracováním.

 

Zvláštní kategorie sborů dobrovolných hasičů v rámci krajského kola Zlatého erbu:

1. místo

SDH Nové Město na Moravě

www.sdh.nmnm.cz

2. místo

SDH Žďár nad Sázavou 2 – Zámek

www.sdhzdar2.eu

3. místo

SDH Ledeč nad Sázavou

http://hasici.ledecns.cz

 

Zdroj informací:

Krajské kolo: tiskové zprávy soutěže Zlatý erb (M. Rojková), mail: rojkova.m@kr-vysocina.cz

Celostátní soutěž: www.hasicsketradice.cz s použitím článku B. Vrbkové (časopis Veřejná správa 6/2010)

 

 
 
Zodpovídá: Ing. Jitka Svatošová
Vytvořeno / změněno: 19.4.2010 / 19.4.2010

Počet návštěv: 27750
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 
 



Kontaktní informace

 
Kontakt:
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, IČO: 70890749, posta@kr-vysocina.cz, tel.: 564 602 111, fax: 564 602 420, skype: kruvysocina, ID datové schránky: ksab3eu

Úřední hodiny:
pondělí a středa: 8.00–17.00, úterý, čtvrtek a pátek 8.00–13.00
, Facebook Kraj Vysočina na Facebooku
Pokladna, CzechPOINT:
pondělí a středa: 8.00–12.00, 13.00-17.00.
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


 

Odběr novinek