Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.
Cesta: Titulní stránka > Dokumenty odborů > Odbor informatiky > Metodiky > Ostatní
Soutěžní výrobky se hodnotí v devíti kategoriích:
1. masné výrobky tepelně opracované, včetně uzených mas
2. masné výrobky trvanlivé
3. sýry včetně tvarohu
4. mléčné výrobky ostatní
5. pekařské výrobky, včetně těstovin
6. cukrářské výrobky, včetně cukrovinek
7. alkoholické a nealkoholické nápoje, s výjimkou vína z hroznů révy vinné
8. ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě
9. ostatní (med, lahůdkářské výrobky apod.)
Hodnocení přihlášených výrobků proběhne 6. června 2014. Slavnostní předání certifikátů o udělení značky Regionální potravina Kraje Vysočina oceněným producentům je naplánováno na sobotu 23. srpna 2014 ve westernovém areálu Šiklův mlýn při akci Rodinný den. Následovat bude třináct ochutnávek na území Kraje Vysočina a představení výrobků na výstavě Země živitelka 2014.
Bližší informace, metodiku a přihlášku najdete na stránkách www.regionalnipotravina.cz
Zobrazit vyhledávací formulář »
Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, 2002–2021 webmaster@kr-vysocina.cz
Prohlášení o přístupnosti Přihlásit se