Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.

 

Cesta: Titulní stránka > Kancelář Kraje Vysočina v Bruselu > O Vysočině > Přednosti Kraje Vysočina


 

Hledá se Nejlepší kuchař roku 2018 ve společném stravování

Hledá se Nejlepší kuchař roku 2018 ve společném stravování
Asociace kuchařů a cukrářů ČR letos vyhlásila 1. ročník soutěže pro kuchařky a kuchaře působící ve společném stravování. Přihlášení gastropracovníci, například z mateřských škol, základních škol, nemocnic nebo domovů seniorů se nejdříve zapojili se svými recepty do korespondenčního kola a dvacítka nejlepších bude už tento víkend 10. a 11. listopadu vařit naostro před odbornou porotou v Makro akademii v Praze Stodůlkách. Kuchaři a kuchařky poměří své síly i um v některé ze čtyř kategorií, a to Nejchutnější svačinky v mateřských školách, Nejchutnější hlavní pokrm v základních školách, Nejlepší racionální pokrm a Nejlepší hlavní pokrm pro seniory 70+.
 

 
 

Z Kraje Vysočina se do celorepublikového finále probojovaly: Školní jídelna Mateřské školy z Nového Města na Moravě a Centrální školní jídelna Třebíč, jejichž zřizovateli jsou města. Smyslem tohoto klání je ukázat, že kuchařky a kuchaři ve školních jídelnách a dalších gastroprovozech mají co nabídnout a práce pro ně není jen každodenní rutinou, ale umí být i zajímavá a kreativní.

 

Patronem soutěže Nejlepší kuchař roku 2018 ve společném stravování je prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR, kontinentální ředitel World Chefs pro centrální Evropu Miroslav Kubec.

 


  • Olga Johanidesová, odbor školství, mládeže a sportu
    Krajský úřad Kraje Vysočina
  • tisk@kr-vysocina.cz

 
 
Zodpovídá: Ing. Eva Neuwirthová
Vytvořeno / změněno: 8.11.2018 / 8.11.2018

Počet návštěv: 1682
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 
 



Kontaktní informace

 
Kontakt:
Kancelář Kraje Vysočina v Bruselu, 20/22, Rue du Commerce, 1000 Brusel Ixelles, Belgie, e-mail: info@vysocina.eu
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


 

Odběr novinek