Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.

 

Cesta: Titulní stránka > Kancelář Kraje Vysočina v Bruselu > O Vysočině > Symboly kraje


 

Symboly kraje

Záložky hlavní nabídky

Vyberte:

Kurz španělské kuchyně v OA a HŠ Havlíčkův Brod

Kurz španělské kuchyně v OA a HŠ Havlíčkův Brod
Žáci havlíčkobrodské hotelové školy si v minulém týdnu vyzkoušeli v rámci výuky přípravu tradičních španělských pokrmů. Pod dohledem a s vítanou pomocí šéfkuchaře Enriqua Garcíi Tejady uvařilo 23 žáků gastronomických oborů andaluskou rajčatovou polévku, pražmu na soli s konfitovaným bramborem a jako sladkou tečku dort ze tří druhů čokolády. Kurz španělské kuchyně byl pokračováním Dne španělské kuchyně, který se ve škole konal v únoru letošního roku za účasti španělského velvyslance.
 

 
 

Ani tentokrát nechyběli v Havlíčkově Brodě zástupci Velvyslanectví Španělska, konkrétně obchodní a ekonomický rada José Manuel Revuelta a Marcela Procházková. Za Kraj Vysočina se přijela na mladé talenty v oboru gastronomie podívat radní pro oblast školství, mládeže a sportu Jana Fialová. Připravený oběd následně servírovali hostům žáci oboru kuchař – číšník.

Kurz španělské kuchyně se uskutečnil ve spolupráci s Velvyslanectvím Španělska a OA a HŠ Havlíčkův Brod byla jednou ze tří škol v Česku, které mohly vařit se španělským profesionálem.


Pozn.: zpracováno z podkladů OA a HŠ Havlíčkův Brod, foto Zdeněk Janča



  • Olga Johanidesová, odbor školství, mládeže a sportu
    Krajský úřad Kraje Vysočina
  • tisk@kr-vysocina.cz
 
 
Zodpovídá: Ing. Eva Neuwirthová
Vytvořeno / změněno: 1.11.2018 / 1.11.2018

Počet návštěv: 4505
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 
 



Kontaktní informace

 
Kontakt:
Kancelář Kraje Vysočina v Bruselu, 20/22, Rue du Commerce, 1000 Brusel Ixelles, Belgie, e-mail: info@vysocina.eu
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


 

Odběr novinek