Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.

 

Cesta: Titulní stránka > Kancelář Kraje Vysočina v Bruselu > O Vysočině > Přednosti Kraje Vysočina


 

Prezentace výrobců českých potravin a nápojů na velvyslanectví ve Vídni

Chléb
Dne 30. září 2009 proběhne na půdě Velvyslanectví ČR ve Vídni akce s názvem Svatováclavské posvícení. Jedná se o tradiční prezentaci českých potravin a nápojů, kterou pod záštitou velvyslance České republiky v Rakousku pořádá Obchodně ekonomický úsek Velvyslanectví ČR ve Vídni. Kraj Vysočina byl požádán organizátory o oslovení a pozvání případných zájemců z našeho kraje.
 

 
 

Letošní ročník má dvě části. První je odpolední odborný seminář spojený se setkáním českých výrobců potravin a rakouských distributorů, na který naváže tradiční společenský večer. V průběhu celého dne se předpokládá účast přibližně 500 hostů z hospodářských, politických, kulturních a diplomatických kruhů Vídně a Dolního Rakouska. Smyslem této prezentace je představení kvalitních potravin a nápojů z České republiky a možností jejich uplatnění na rakouském trhu.

Představení firem bude probíhat formou prezentace potravinářských produktů spojené s jejich ochutnávkou. Účast na akci je bezplatná, tlumočení bude zajištěno ze strany pořadatele.

Případní zájemci o bližší informace týkající se účasti na této unikátní možnosti prezentace svých výrobků se mohou do 7. srpna 2009 ozvat kontaktní osobě, kterou je za kraj Vysočina Olga Wiesnerová, tel.: 564 602 534, e-mail: wiesnerova.o@kr-vysocina.cz.

 
 
Zodpovídá: Ing. Jitka Svatošová
Vytvořeno / změněno: 31.7.2009 / 31.7.2009

Počet návštěv: 28634
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 
 



Kontaktní informace

 
Kontakt:
Kancelář Kraje Vysočina v Bruselu, 20/22, Rue du Commerce, 1000 Brusel Ixelles, Belgie, e-mail: info@vysocina.eu
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


 

Odběr novinek