Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.

 

Cesta: Titulní stránka > Životní prostředí > IPPC


 

Hlavní nabídka

Přeskočit nabídku
 
 

Výsledky ankety o nejlepší sýrovou etiketu roku 2020

Anketa o nejlepší sýrovou etiketu probíhá pravidelně už od roku 1972. Do ankety se každoročně přihlašují nové etikety, které od září předchozího do srpna aktuálního roku firmy uvedly na trh. Každý hlasující má až 6 hlasů a hlasovat lze i online. Do letošní ankety bylo zařazeno celkem 102 etiket z 15 firem.
 

 
 

Počet hodnocených etiket podle krajů:

Vysočina                                22

Středočeský + Praha             16

Jihočeský                               41

Olomoucký                             10

Ústecký                                    5

Liberecký                                 8

 

Diplomy za 3 nejlepší etikety se předávaly o uplynulém víkendu při mlékárenských dnech v Přibyslavi:

1. Madeta České Buděovice  Tylžský sýr archivní

2. AW Loštice Olomoucké tvarůžky, série 10 ks, různé příchutě, vánoční a velikonoční motivy

3. Moravia Lacto Herold, tvrdý sýr, série 2 ks, různé příchutě


www.sberatel-ksk.cz 



  • Jitka Merunková, odbor životního prostředí a zemědělství
    Krajský úřad Kraje Vysočina
  • tisk@kr-vysocina.cz 

 
 
Zodpovídá: Ing. Eva Neuwirthová
Vytvořeno / změněno: 17.9.2021 / 17.9.2021

Počet návštěv: 1464
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 
 



Kontaktní informace

 
Kontakt:
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, IČO: 70890749, posta@kr-vysocina.cz, tel.: 564 602 111, fax: 564 602 420, skype: kruvysocina, ID datové schránky: ksab3eu

Úřední hodiny:
pondělí a středa: 8.00–17.00, úterý, čtvrtek a pátek 8.00–13.00
, Facebook Kraj Vysočina na Facebooku
Pokladna, CzechPOINT:
pondělí a středa: 8.00–12.00, 13.00-17.00.
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


 

Odběr novinek