Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.
Cesta: Titulní stránka > Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Kraje Vysočina > KAP I a II > Workshopy a semináře
V anketě o nejchutnější sýr z Vysočiny vybírali návštěvníci mezi pěticí výrobků různé barvy, vůně i struktury – Kastelán z Jaroměřic nad Rokytnou, Pařeňák z Kadova, Zlatá Praha z Polné, Čerstvý nezrající sýr z Úhořilky, Balsýr ze Žirovnice. Za odevzdání hlasovacího lístku se tři z nich radovali z balíčků regionálních sýrů.
Vedle sýrů se na stánku Kraje Vysočina představí také výrobky oceněné v letošním roce v soutěži Regionální potravina. Bioklobásy, lovecký salám, perníkové preclíky nebo medovina budou až do 3. září lákat milovníky dobrého jídla a kvalitních potravin na Vysočinu. Soutěž Regionální potravina organizuje v Kraji Vysočina Agrární komora Třebíč.
Na českobudějovickém výstavišti bude část výstavních prostor pavilonu T vyhrazena také prezentaci evropských regionů. Kraj Vysočina jako člen Evropského regionu Dunaj-Vltava představí novou kuchařku s 28 tradičními recepty z jednotlivých partnerských regionů.
Země živitelka: 29. 8. – 3. 9. 2013
Více informací na:
http://www.vcb.cz/aktuality/94-slavnostni-zahajeni-40-rocniku-zeme-zivitelky
Zobrazit vyhledávací formulář »
Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, 2002–2021 webmaster@kr-vysocina.cz
Prohlášení o přístupnosti Přihlásit se