Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.

 

Cesta: Titulní stránka


 

Hlavní nabídka

Přeskočit nabídku
 
 

Antiviry zdarma

 

 
 

 

Tento antivirový program je zdarma pro domácí, nekomerční využití. Není nabízen v českém jazyce. Podmínkou je registrace na stránkách výrobce.  Základní funkce: Firewall, Antivirus pro web i email, Antispam, Phishing protection(SMTP, POP3);- Antispyware a Content Filtering.

 

 

Pravděpodobně nejznámější český antivirový program s vestavěným antispyware. Pro domácí nekomerční použití je zdarma. Základní funkce: Antivirové a antispywarové jádro, rezidentní ochrana před rootkity,  emulátor kódu, heuristické jádro, detekce potenciálně nežádoucích programů, test po restartu, test z příkazového řádku, testování s probuzením, štít souborového systému, mailový a webový štít, štít P2P a IM, síťový štít, inteligentní aktualizace virové databáze.

 

Tento antivirový program není nabízen v českém jazyce, přestože je jeho autorem česká firma. Pro domácí, nekomerční použití je zdarma. Základní funkce: ochrana před viry, spyware, adware a krádežemi identity. Jedná se pouze o základní ochranu počítače.

 

 

 

Kvalitní antivirový program srovnatelný s komerčními variantami. Výhodou je nenáročnost na systém. Pro domácí nekomerční využití je zdarma. Není nabízen v českém jazyce. Základní funkce: Antivirus, Antidialer, Antiphishing a Antirootkit.

 

 

 

 

Kvalitní antivirový program, který je zcela zdarma, včetně zdrojového kódy (open-source). Je vhodný spíše pro zkušenější uživatele. Není nabízen v českém jazyce.

 

 

 

Tetnto antiviorvý program je možné využít i pro komerční účely. Poslední verze podporuje český jazyk.

 

 

 

Tento program slouží především pro léčení již zasažených počítačů virem nebo jiným škodlivým programem. Podporuje i český jazyk.

 

 

AOL

McAfee VirusScan Plus – Special edition from AOL.com je světoznámý antivirový program od McAfee. Podmínkou pro stažení tohoto antiviru je mít u AOL.com vytvořenou e-mailovou schránku. Pro domácí nekomerční využití je zdarma. Není nabízen v českém jazyce. Základní funkce jsou Antivirus, Antispyware a firewall.

 

 

MS Security

Tento antivirový program je zdarma i pro komerční využití pro legální instalace MS Windows.  Není nabízen v českém jazyce. Základní funkce: Ochrana před viry, spyware, adware a krádežemi identity.

 

 

Threat fire

 

Tento antivir je zdarma pro domácí nekomerční použití. Je zde možná doinstalace českého jazyka a doporučuje se zkušenějším uživatelům. Základími funkcemi jsou Antivirus, Antispyware a Antirootkit.

 

 

Trust port

Tento antivirový program je nabízen i v českém jazyce. Pro domácí, nekomerční použití je instalace zdarma na šest měsíců. Základní funkce: Antivirus, Antispyware a Antispam.

 

 

 

 

PC Tool

Tento antivirový program není nabízen v českém jazyce. Pro nekomerční použití je zdarma. Základní funkce: Antivirus a Antidialer.

 

 

Více informací naleznete na www.antivirzdarma.cz.

 
 
Zodpovídá: Bc. Lucie Časarová
Vytvořeno / změněno: 1.3.2011 / 2.3.2011

Počet návštěv: 51698
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 
 



Další informace

 
  • Vysočina fandí kultuře
  • Zlatá jeřabina
  • Skutek roku
  • Muzeum4U
  • Fond Vysočiny
  • OPVK
  • Interreg
  • Zdravý kraj
  • CzechPoint
  • Vysočina - regionální produkt
  • ROP Jihovýchod
  • Čistá Vysočina
 

Kontaktní informace

 
Kontakt:
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, IČO: 70890749, posta@kr-vysocina.cz, tel.: 564 602 111, fax: 564 602 420, skype: kruvysocina, ID datové schránky: ksab3eu

Úřední hodiny:
pondělí a středa: 8.00–17.00, úterý, čtvrtek a pátek 8.00–13.00
, Facebook Kraj Vysočina na Facebooku
Pokladna, CzechPOINT:
pondělí a středa: 8.00–12.00, 13.00-17.00.
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


 

Odběr novinek