Nacházíte se na archivních webových stránkách Kraje Vysočina. Jejich aktualizace byla ukončena k 31.12.2022. Nový web najdete zde.

 

Cesta: Titulní stránka


 

Hlavní nabídka

Přeskočit nabídku
 
 

Zařízení následné péče

 

 
 

  

Nemocnice Ledeč - Háj, spol. s r. o.

Adresa zařízení:
Habrecká 450
584 01 Ledeč nad Sázavou
http://www.nemledec.cz/  

Nemocnice LedečNemocnice Ledeč - Háj je nestátní zdravotnické zařízení, společnost s ručením omezeným. 
Předmětem činnosti je poskytování léčebné, rehabilitační a ošetřovatelské péče v léčebně dlouhodobě nemocných, činnost ambulantní – diagnostická a léčebná činnost v interním lékařství, endoskopie, ultrasonografie a diabetologie, radiodiagnostika, TRN,OKB a další činnosti uvedené v obchodním rejstříku.
Léčebna dlouhodobě nemocných je umístěna v lokalitě Háj, v nově rekonstruovaných objektech ve vlastnictví města Ledeč nad Sázavou. Je zde objekt nemocnice, administrativní část, objekt stravovacího a zásobovacího provozu s byty a čistírna odpadních vod. Sídlo společnosti, veškerý komplement a ambulance jsou v budově polikliniky v Ledči nad Sázavou, Habrecká 450, v rozsáhlé čtyřpodlažní budově nedaleko centra města.

Péči na lůžkovém oddělení zajišťuje 45 zdravotnických pracovníků. Lůžková část zdravotnického zařízení disponuje 96 lůžky pro dlouhodobě nemocné, kde je zajišťována následná péče přednostně pro klienty z okresu Havlíčkův Brod. Při volné kapacitě jsou po dohodě přijímáni indikovaní nemocní z celé republiky. V případě potřeby jsou pro pacienty zajišťována vyšetření a případná ošetření v ambulancích odborných lékařů (neurologie, ortopedie, chirurgie, oční, ORL, kožní, zubní) v Ledči nad Sázavou, Světlé nad Sázavou a Havlíčkově Brodě. Pokud stav pacienta vyžaduje pobyt na akutním lůžku, zařízení spolupracuje s Nemocnicí Havlíčkův Brod, příspěvkovou organizací.

Ambulance a komplement slouží zejména pro pacienty z oblastí s historickou a přirozenou spádovostí do Ledče nad Sázavou – kromě Ledče nad Sázavou tedy i Světlá nad Sázavou, Zruč nad Sázavou, Bohdaneč, Dolní Kralovice a okolí těchto sídel. Současný rámec zařízení a rozsah činností je pro potřeby spádové oblasti dostatečný. Cílem organizace je zvyšování kvality poskytované péče.

 

Nemocnice Ledeč - Háj

Nemocnice Ledeč – Háj, spol. s r. o., rovněž poskytuje služby následné péče v lůžkovém zdravotnickém zařízení v Humpolci (na ul. 5.května č. 319 – dřívější Medicon Hospitals). V zařízení disponuje 104 lůžky následné péče. Zařízení úzce spolupracuje se zdravotnickými subjekty v kraji, dále pak z Prahy a Brna. Léčebna disponuje jedním pokojem, kde v případě zájmu může být ubytován společně s pacientem i rodinný příslušník.

 

 

 

 

Nemocnice Počátky, s. r. o.

Adresa zařízení : 
Havlíčkova 206
394 64 Počátky
http://www.ldn-pocatky.cz/

Nemocnice PočátkyLéčebna dlouhodobě nemocných v Počátkách je nestátním zdravotnický zařízením, společnost s ručením omezeným. Historie vzniku nemocnice se datuje k roku 1873, je situována do klidného a zdravého prostředí. Tlak poslední doby na omezování tzv. akutních lůžek ve prospěch lůžek následné péče byl zdrojem ukončení činnosti akutní nemocnice. Za podpory města došlo ke znovuotevření v podobě léčebny dlouhodobě nemocných. Zařízení poskytuje komplexní zdravotnické služby a činnosti s tím související. Zdravotní péči zajišťuje 67 zdravotnických pracovníků. Zdravotnické zařízení má 120 lůžek následné péče.

Poloha uprostřed trojúhelníku měst Jihlava, Pelhřimov a Jindřichův Hradec stanovuje obrys spádové oblasti, ke které nutno připočítat oblast Prahy. Spolupráce s ostatními zdravotnickými subjekty je nejvíce patrná zejména v oblasti laboratorních vyšetření v Nemocnici Jindřichův Hradec.

 
 
Zodpovídá: Bc. David Talpa
Vytvořeno / změněno: 22.4.2010 / 22.4.2010

Počet návštěv: 35604
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 
 



Další informace

 
  • Vysočina fandí kultuře
  • Zlatá jeřabina
  • Skutek roku
  • Muzeum4U
  • Fond Vysočiny
  • OPVK
  • Interreg
  • Zdravý kraj
  • CzechPoint
  • Vysočina - regionální produkt
  • ROP Jihovýchod
  • Čistá Vysočina
 

Kontaktní informace

 
Kontakt:
Krajský úřad Kraje Vysočina, Žižkova 1882/57, 586 01 Jihlava, IČO: 70890749, posta@kr-vysocina.cz, tel.: 564 602 111, fax: 564 602 420, skype: kruvysocina, ID datové schránky: ksab3eu

Úřední hodiny:
pondělí a středa: 8.00–17.00, úterý, čtvrtek a pátek 8.00–13.00
, Facebook Kraj Vysočina na Facebooku
Pokladna, CzechPOINT:
pondělí a středa: 8.00–12.00, 13.00-17.00.
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


 

Odběr novinek